Teamet

Foto: Sweet Memories Studios


Kim-Runar Klodiussen

Scenekunstner & skuespiller fra Senja.

I 2016 var han ferdigutdannet ved The University of Roehampton i London, hvor han tok sin første bachelor i teater- og dramafaget. Etter endt utdannelse flyttet han tilbake til Norge og begynte som teaterlærer ved Kulturskolen i Tromsø, hvor han hadde undervisning på Rådstua Teaterhus. Året etter kom han inn på skuespillerutdanninga ved Nord Universitet (tidligere HiNT) og ble ferdigutdannet som skuespiller i Juni 2020.

Mesteparten av livet han har vært diganotisert med Tourettes Syndrom, noe som aldri har stoppet han i sine amibsjoner og livsmål. Som skuespiller kan han kontrollere sine tics "i rolle" og han er fast bestemt på at Tourettes skal være hans største styrke. "For å fullstendig mestre seg selv må du bruke din størte svakhet som din største styrke". Den selvbiografiske forestillingen Har Ikke Meg: Fortellinger om Min Tourettes, en teaterforestilling som omhandler opplevelser rundt å leve med diagnosen, hadde urpremiere under Festspillene i Nord-Norge 2021.

Han har også interesse for trylllekunst, filmskaping og kampsport. For tiden holder han sort belte (4. Dan) i ITF Taekwon-Do og er hovedinstruktør i Senja Taekwon-Do Klubb. Samt holder han belter i flere andre kampsporter.

Kim-Runar er kunsterisk leder og grunnlegger av Klo Produksjoner AS. Samt én av flere kompanigrunnleggere av 24 Produksjoner.

...

Kim-Runar Klodiussen er medlem av Norsk Skuespillerforbund og finnes i Skuespillerkatalogen.

Instagram

Facebook

Wikipedia

IMDb

Instagram (nordlendingen) 


Paulos Solbø

Musiker & komponist fra Senja

(assosiert utøver)

Info om...

Foto: 

 

Tormod Draget Skavern

Skuespiller & Scenekunstner

(assosiert utøver)

INfo

Foto: Arne Bakk

Create your website for free!